Ophør af samarbejde

Efter mit mål imod Shanghai East Asia

Efter mit mål imod Shanghai East Asia

Jeg stopper pr. dags dato i Guangzhou R&F.

Jeg har haft 3 spændende og lærerige måneder i Guangzhou. Jeg har været enormt glad for at være der, og har været med til at løfte holdet, lave mål og være kampafgørende i CSL.

Holdet er nummer 3, og jeg er stolt over at have bidraget til at aflevere holdet på den vitale 3.plads, der giver adgang til CL, hvilket er klubbens helt store mål i år.

Samarbejdet stopper dog alligevel i og med, at klubben har fravalgt min position fordi man i stedet ønsker at hente en spiller der dækker spidsangriber positionen. De har derfor valgt at gøre brug af en option i vores aftale.

Jeg ønsker Guangzhou R&F alt held og lykke i deres bestræbelser på at opnå 3. pladsen.

Jeg er nu fri på markedet igen og glæder mig til at se, hvor min næste rejse går hen. Én ting er sikkert, “Im still tripping”.

 

Kamp imod Hangzhou

Kamp imod Hangzhou

4 Responses to “Ophør af samarbejde”

 1. Gf Zola

  Ærgerligt for Kina – ret sikker på at der ikke er mange typer som dig derude. Kunne man egentlig forestille sig at du rejste hjem og tog del i ‘Brøndby-eventyret’?
  God blog med gode ord om gode ting.

  Svar
 2. Agger

  Det var sgu en skam. Har forkærlighed for kina efter at have boet der en periode, og du er stadig en af mine favorit spillere siden de gode gamle Sønderjyske dage! Så kombinationen af dine observationer og mine egne erfaringer har været sjove at læse. Håber at du forsætter i Kina, og hvis ikke så kom tilbage til Haderslev (et overordenligt realistisk ønske).
  Anyway god vind med hensyn til at finde ny, forhåbenlig kinesisk, klub!

  Svar
 3. Finn W.

  Øv, det var sgu da ærgerligt. Måske kan du blive i nabolaget (Thailand) der er da en del udlændinge og en liga på vej frem. Go vind, hvor du end ender.

  Svar

Efterlad et svar

 • (will not be published)