Kategoriserede Indlæg: Rejsearkiv

Documentary SuperSports360

I originally posted on my Instagram that those who were interested could have a look at the blog for the documentary which came on live TV in Singapore a week ago. Well, I kind of forgot to post it 🙂 Documentary is about my journey as a football player, but at the same time also… Læs mere »

Realism

  I remember it as clear as if it was yesterday. Match against Bayern Munich at home. I was in the locker room, substituted by half time, 0-3 was the score sheet. I was disappointed, filled up with melancholy. I took the match overview paper in my hands and took a glance at it. I… Læs mere »

Da 3 uger blev til 7 måneder

7 måneder uden at have et hold, et holdested og plan – wauw det er lang tid. Hvad gik gennem mine tanker? Glæde, frihed, men også frustration. Frustration over ikke at kunne finde den klub, der passede til mig. Frustration over ikke at være i gang. Sådan rent fysisk. Dét at holde sig selv i… Læs mere »

Livet på Kakarong Street

Efter 1,5 måneders rundtur på forskellige hoteller flyttede jeg ind hos en kvinde. Det var den bedste beslutning på min filippiner tur. Jeg kom på denne måde ind bag facaderne af hoteller til overpriste niveauer, renlighed og bade. I stedet blev jeg mødt af et rum på størrelse med et parcelhus køkken. Kun adskilt af… Læs mere »

Rejsens værdi

Jeg rejser aldrig til Indien igen. Jeg husker mine tanker, som var det i går. Efter 3 ugers rundrejse i Indien med rygsæk, sad jeg i trygge Danmark. Det havde været for meget. For meget skidt. For mange mennesker. For meget støj. For mange farver. For mange lugte. Kort sagt – for meget. Så skete forvandlingen…. Læs mere »

Den indre drengs stemme

Jeg læste i starten af april, en artikel i BT, om mentale problemer blandt fodboldspillere. Det fik mig til at gå til bunds i selve analyserne på deres respektive hjemmesider. Jeg var chokeret, men samtidig lettet. Jeg kan genkende noget i mig selv i de undersøgelser. Her er tallene: Ud af 180 aktive fodboldspillere havde… Læs mere »

Ophør af samarbejde

Jeg stopper pr. dags dato i Guangzhou R&F. Jeg har haft 3 spændende og lærerige måneder i Guangzhou. Jeg har været enormt glad for at være der, og har været med til at løfte holdet, lave mål og være kampafgørende i CSL. Holdet er nummer 3, og jeg er stolt over at have bidraget til… Læs mere »