Om Ken

Still-Tripping-Ken-Ilso

Hvad er det jeg vil dele? Hvorfor laver jeg en blog? Ord. Det er ordene, der har ramt mig. Jeg er fanget af ord. Jeg ser hvordan de udvikler sig på skærmen. Hvordan mit eget forhold til mine tanker forandres, modificeres og analyseres, sættes i perspektiv, når jeg skriver dem ned. Når jeg lader ”pennen” føre den magiske tryllestav og jeg lader mine tanker bestøve med magien fra den. Det er magi for mig. Det er magi for mig, at se mine egne tanker tage form og ændres, når jeg skriver dem ned. Den magi vil jeg sprede videre, måske du kan mærke den? Hvis jeg kan bestøve dig med den energi jeg selv får – så er min blog i sit rette element.

I fodboldverdenen sender du ikke en jobansøgning. Din jobansøgning er derimod dit CV, dine statistikker, derefter anbefalinger fra tidligere træner og holdkammerater, og til sidst kommer så mennesket. Vel og mærke med en temmelig lavere procentdel af vigtighed på vægtskålen, når det kommer til den sidste del. Det slog mig derfor som et lyn à SELVFØLGELIG!! Det er da derfor jeg går så meget op i ”mennesket Ken” – det er da fordi, at jeg også vil vælges for noget andet end CV, statistik og anbefalinger. OG det ledte mig hen til, hvorfor jeg blogger. Det er derfor. Her handler det om mennesket Ken, dernæst historier, derefter drømme, og nåh ja, så med små indspark fra fodboldverdenen. Med en meget lav procentdel af det sidste. Jeg laver en ”turn around”, vender pyramiden på hovedet.

Jeg vil dele mennesket Ken. Jeg vil ikke være fremmed for mig selv. Derfor deler jeg det. Med jer alle. Fordi frygten for hvad andre tænker om mine tanker, kun kan udfordres ved netop at give mine tanker frit spil.

Jeg mærker uro. En uro, som jeg ikke kunne, og stadig ikke altid kan sætte ord på. At finde ro, kilden til det eller måske det modsatte – uroen – er blevet til en rejse for mig. Den rejse vil jeg invitere jer med på. Jeg vil finde roen i mig selv. Og når jeg har fundet den, så vil jeg sprede den.

Velkommen til.